Bačka Palanka: SNS demantuje navode DS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2016, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačka Palanka: SNS demantuje navode DS

Opštinski odbor Srpske napredne stranke iz Bačke Palanke optužio je danas Demokratsku stranku da iznosi neistine kada tvrdi da je obustavljen autobuski saobraćaj između Neština i Novog Sada.

Naprednjaci su time demantovali navode demokrata iznete u saopštenju za javnost 1. februara, da je prevoz od Neština do Novog Sada obustavljen od 30. januara zbog toga što opština Bačka Palanka, navodno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nije izmirila ugovorom definisane obaveze.

Kako napominju u SNS, radi se o "još jednoj neistini plasiranoj iz njihove "kuhinje", pošto autobuski saobraćaj na toj liniji funkcioniše i to znaju svi zainteresovani građani opštine Bačka Palanka".

Linija od Neština do Novog Sada uspostavljena je početkom septembra prošle godine, a lokalnu vlast u Bačkoj Palanci čini koalicija SNS i Pokret socijalista.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke iz Bačke Palanke obaveštava javnost i da su podnete krivične prijave protiv autora i distributera letka tzv. Narodne inicijative i da očekuje brzu i efikasnu reakciju nadležnih državnih organa.

96

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.