BANDERAŠ Poslanik SNS koji je krao struju uhvaćen i u laži

Izvor: Blic, 28.Feb.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANDERAŠ Poslanik SNS koji je krao struju uhvaćen i u laži

Bratimir Vasiljević, narodni poslanik Srpske napredne stranke, negirao je da se neovlašćeno priključivao na elektromrežu i krao struju, što je "Blic" juče objavio, i tvrdi da je „žrtva montiranog političkog procesa“.

Vasiljević je 18 puta isključivana struja zbog dugovanja od 1.153.776 dinara. “Elektrodistribucija” je čak utvrdila da se Vasiljević više puta krao struju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
U odgovoru “Elektrodistribucije”, koji je "Blic" dobio na osnovu Zahteva za pristup informaciji od javnog značaja (pogledajte sliku), jasno se vidi da je Služba za kontrolu konstatovala da se Vasiljević u više navrata "samovlasno priključivao".

Sporazum o izmirenju duga Vasiljević je potpisao novembra 2013. godine, kojim se obavezao da navedeno dugovanje izmiri u 120 mesečnih rata.

On nije odgovarao na naše pozive i poruke kako bi dao svoj komentar. Bratimir Vasiljević je imenovan za narodnog poslanika u martu 2014, a u vreme potpisivanja sporazuma o izmirenju duga za struju bio je predsednik Skupštine opštine Pantelej.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poslanik SNS koji je krao struju, nakon negiranja uhvaćen i u laži

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Feb.2015

Bratimir Vasiljević, narodni poslanik Srpske napredne stranke, negirao je da se neovlašćeno priključivao na elektromrežu i krao struju, što je "Blic" juče objavio, i tvrdi da je „žrtva montiranog političkog procesa“...Vasiljević je 18 puta isključivana struja zbog dugovanja od 1.153.776...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.