Svetski šampion objavio da je gej

Izvor: B92, 02.Dec.2013, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski šampion objavio da je gej

Svetski šampion u skokovima u vodu Britanac Tom Dejli priznao je da je homoseksualac.

Devetnaestogodišnji učesnik Olimpijskih igara rekao je u video poruci koju je na Ju tubu prosledio svojim navijačima da mu se život "drastično promenio" od proletos.

"Zzelim da stavim tačku na sve spekulacije oko mog života i da vam to otvoreno kažem", rekao je Dejli.

Dejli je osvojio zlatnu medalju kao 15-godišnjak na prvenstvu sveta 2009. u skokovima sa tornja. On je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ovoj disciplini osvojio bronzu na Olimpijskim igrama u Londonu 2012.

Video

Pre Dejlija to su učinili mnogi sportisti, poput NBA centra Džejsona Kolinsa, boksera Orlanda Kruza, fudbalera Robija Rodžersa...
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetski šampion u skokovima u vodu priznao: Imam dečka

Izvor: Blic, 02.Dec.2013

Svetski šampion u skokovima u vodu Britanac Tom Dejli javno je saopštio da mu se "i dalje sviđaju devojke, ali da - ima dečka"...Devetnaestogodišnji učesnik Olimpijskih igara rekao je u video poruci koju je na Jutjubu prosledio svojim navijačima da mu se život "drastično promenio" od proletos..."Želim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.