Svetski šampion u skokovima u vodu priznao: Imam dečka

Izvor: Blic, 02.Dec.2013, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski šampion u skokovima u vodu priznao: Imam dečka

Svetski šampion u skokovima u vodu Britanac Tom Dejli javno je saopštio da mu se "i dalje sviđaju devojke, ali da - ima dečka".

Devetnaestogodišnji učesnik Olimpijskih igara rekao je u video poruci koju je na Jutjubu prosledio svojim navijačima da mu se život "drastično promenio" od proletos.

"Želim da stavim tačku na sva nagađanja oko mog života i da vam to otvoreno kažem", rekao je Dejli, dodavši, između ostalog i sledeće:

"Konačno sam našao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nekog uz kog se osećam bezbedno i srećno. A taj neko je... dečko. Mislim, i dalje se meni sviđaju devojke, ali trenutno - da, imam dečka".

Dejli je osvojio zlatnu medalju kao 15-godišnjak na prvenstvu sveta 2009. u skokovima sa tornja.

On je u ovoj disciplini osvojio bronzu na Olimpijskim igrama u Londonu 2012.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetski šampion u skokovima u vodu priznao: Imam dečka

Izvor: Dzungla.org, 02.Dec.2013

Svetski šampion u skokovima u vodu Britanac Tom Dejli javno je saopštio da mu se „i dalje sviđaju devojke, ali da – ima dečka“.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

SKOKOVI U VODU: Svetski prvak objavio da je gej (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Dec.2013

Svetski šampion u skokovima u vodu Britanac Tom Dejli priznao je da je homoseksualac.. (FOTO: Gardijan). Devetnaestogodišnji učesnik Olimpijskih igara rekao je u video poruci koju je na Ju–tjubu prosledio svojim navijačima da mu se život „drastično promenio” od proletos.. – Želim da stavim...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.