Suarez kao BRZI VOZ! Godin i Savić u neverici! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarez kao BRZI VOZ! Godin i Savić u neverici! (video)

Barsa na najbolji mogući način započela večerašnje polufinale Kupa kralja protiv Atletika na ''Kalderonu''.

Igrao se sedmi minut meča, Maskerano je na polovini gostiju klizećim startom zaustavio napad Atletika i poslao loptu do Luisa Suareza koji ju je prihvatio tačno na polovini igrališta.

A onda, solo prodor kojim je napadač Barselone večeras sve zadivio! Jednim potezom je prevario i Godina i Stefana Savića, protutnjao je pored njih dvojice, izbio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam ispred golmana Moje i na kraju ga rutinski savladao - 0:1!

Pogledajte u prilogu ovaj prelepi gol.

--

Esto ha hecho Luis Suárez en el Calderón. Madre mía... pic.twitter.com/KdGP7S2bU8

— Kevin Fontecha Pérez (@kevinfch14) February 1, 2017
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOOOM - Leo Mesi!!! Barsini golovi sve lepši od lepšeg! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017

Još se nije stišalo oduševljenje navijača Barselone posle prelepog gola Luisa Suareza, a Leo Mesi ih je dodatno oduševio!..Ekipa Barselone već posle pola sata igtre u prvom meču polufinala Kupa kralja protiv Atletika u Madridu nalazi se na odličnom putu da već večeras ''overi'' plasman u finale!..Preneli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.