Ronaldo: Mesi i ja nismo prijatelji

Izvor: Blic, 04.Nov.2012, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Mesi i ja nismo prijatelji

Kristijano Ronaldo i Leo Mesi se smatraju najboljim igračima današnjice, a Portugalac je istakao da njih dvojica imaju striktno profesionalan, a ne drugarski odnos.

Rivalitet između Mesija i Ronalda ogleda se kako na klupskom, tako i na individualnom polju gde se konstantno nadmeću za brojne nagrade i trofeje. Zvezda Reala međutim tvrdi da to ni na koji način ne ometa njihov odnos.

"Mesi je veliki igrač. Sa njim imam odličan profesionalan odnos, kao i sa mnogim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igračima. Nismo prijatelji, jer ne delimo svlačionicu, ali poštujem ga kao profesionalca, ne postoje nikakvi problemi između nas. To što ljudi žele o tome da čitaju, to je druga stvar, ja to ne mogu da kontrolišem", rekao je Ronaldo.

Povezane vesti: Nadal: Voleo bih da Mesi igra za moj Real Medžik Džonson navijao za Mesija i Barselonu protiv Reala Ronaldo probao makazice, pa tresnuo na igralište i ozbiljno povredio rame! Mesi odbio da priča o Ronaldu: Niko ovde nije poseban Murinjo: Mesi i Ronaldo su sa druge planete
Pogledaj vesti o: Delimo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ronaldo: Mesi i ja nismo prijatelji

Izvor: B92, 05.Nov.2012, 13:02

Fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo rekao je da poštuje napadača Barselone Lionela Mesija, ali da se ne druži sa njim..."Mesi je sjajan fudbaler i sa njim imam profesionalan odnos, kao što imam sa ostalim igračima. Nismo prijatelji jer ne delimo istu svlačionicu, ne idemo na večere, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.