KUP SRBIJE: Vojvodina ispustila pobedu, Javor bolji na ‘penal ruletu’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Mar.2016, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP SRBIJE: Vojvodina ispustila pobedu, Javor bolji na ‘penal ruletu’ (VIDEO)

U trećem meču četvrtfinala kupa Srbije Javor je nakon boljeg izvođenja penala (5:3) pobedio Vojvodinu 

U uvodnim trenucima meča ekipa Javora je imala inicijativu koja se isplatila u 25. minutu prelepim golom Marko Docić iz slobodnog udarca. I posle toga Ivanjčani su nastavila sa napadima, dok Vojvodina nije imala pravu priliku do odlaska na odmor.
 
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
(uzvor: youtube/Planeta SportaTV)
Drugi deo je doneo više uzbuđenja. Videli smo čak tri gola. Prvi je delo novajlije u timu “lala” Nikole Ašćerića u 48. minutu, a preokret Novosađanima donosi Filip Malbašić u 69. minutu.
Međutim, u neizvesnosj završnici Javor stiže do izjednačenja, strelac je Jovan Đokić u 89. minutu, pa je trećeg učesnika polufinala Kupa Srbije odlučila penal serija u kojoj je domaći tim imao više sreće.
 
 

Kup Srbije, četvrtfinale
Rezultati:
Jagodina – Spartak Subotica 0:2 (0:0)
(Mudrinski 89pen, 90+3)
Borac Čačak – OFK Beograd 2:0 (0:0) penalima 5:3
(Maslać 63, Vujaklija 81)
Javor – Vojvodina 2:2 (1:0)
(Docić 25, Đokić 89 – Ašćerić 48, Malbašić 69)
18.00 Partizan – Radnički Niš


Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup Srbije - Javor posle triler završnice i penala izbacio Vojvodinu!

Izvor: Sportske.net, 02.Mar.2016

Fudbaleri Javora treći su polufinalisti Kupa Srbije nakon što su danas na svom stadionu savladali ekipu Vojvodine rezultatom 7:6 (2:2) posle boljeg izvođenja jedanaesteraca...Posle regularnih 90 minuta bilo je 2:2 nakon što je Javor uspeo da dođe do izjednačenja u poslednjim trenucima utakmice...Pred...

Nastavak na Sportske.net...

Lalatović: ''Loše smo otvorili meč, Javor zasluženo prošao''

Izvor: Sportske.net, 02.Mar.2016

Posle eliminacije njegovog tima iz Kupa Srbije, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da njegovi igrači nisu dobro ušli u današnji meč i da se Javor zasluženo plasirao u polufinale...Vojvodina je danas poražena od Javora nakon izvođenja penala (5:3), nakon što je posle 90...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.