Fill Nevil produžio ugovor sa Evertonom

Izvor: Beta, 21.Avg.2011, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fill Nevil produžio ugovor sa Evertonom

LIVERPUL, 21. avgusta 2011. (Beta-AP) - Fudbalski klub Everton saopštio je u nedelju da je produžio ugovor sa kapitenom Filom Nevilom na još dve godine.

Finansijski detalji nisu saopšteni.

Ovaj 34-godišnji igrač odbrane u klub iz Liverpula došao je pre šest sezona iz Mančester junajteda, za koji je nastupao od 1995. do 2005. Najveći uspeh Evertona, od dolaska Nevila je igranje u finalu FA kupa, 2009. godine.

Everton je u subotu poražen sa 0:1 na svom terenu od Kvins park rendžersa, u drugom kolu nove sezone Premijer lige. Ovaj klub nije igrao u prvom kolu, 13. avgusta, pošto je utakmica sa Totenhemom odložena zbog nereda u Londonu.


Pogledaj vesti o: Nova godina,   Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fil Nevil u Evertonu još dve godine

Izvor: B92, 21.Avg.2011

Fudbalski klub Everton saopštio je da je produžio ugovor sa kapitenom Filom Nevilom na još dve godine. Finansijski detalji nisu saopšteni...Ovaj 34-godišnji igrač odbrane u klub iz Liverpula došao je pre šest sezona iz Mančester junajteda, za koji je nastupao od 1995. do 2005...Najveći uspeh...

Nastavak na B92...

PL: Siti prvi, pobeda Vulvsa

Izvor: B92, 21.Avg.2011

U drugom kolu Premijer lige u nedelju fudbaleri Vulverhemptona pobedili su Fulam kod kuće 2:0, dok je Mančester siti dobio odlični Bolton u gostima 3:2. lige,..Stouk je golom u sudijskoj nadoknadi izborio nerešeno 1:1 na gostovanju kod Noriča, a poslednji meč igraju Mančester Junajted i Totenhem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.