Dveri: Protiv privatizacije banja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2017, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Protiv privatizacije banja

Pokret Dveri protivi se nameri da se privatizaciju banje u Srbiji koje su imovina PIO fonda, izjavio je danas šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović i najavio da će zaštita prava penzionera biti predmet njegove kampanje za predsedničke izbore.

Obradović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije kritikovao odnos vlasti prema imovini PIO fonda koju, kaže, namerava da rasproda, navodeći da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << banje bogatstvo Srbije i turistički potencijal.

On je upitao zašto se profitabilne privredne grane i privredni potencijali privatizuju, tvrdeći da je vlada stavila u svoje vlasništvo banje u nameri da ih stavi na rasprodaju.

Na konferenciji su se obratili predstavnici Udruženja sindikata penzionera Srbije, koji se takođe protive prodaji imovine PIO fonda, za koju kažu da je dragocen resurs i zapravo imovina penzionera data na upravljanje fondu.

Obradović je kritikovao i premijera Aleksandra Vučića, za koga je rekao da izbegava da dođe u Skupštinu Srbije da odgovara na pitanja poslanika, te da ne sme da izađe na televizijski duel ni sa jednim liderom opozicije, iako je to obećao.

On je naprednjake pitao zašto beže od direktnih duela sa predstavnicima opozicije, tvrdeći da su oni samo spremni za duele sa "Jelenom Karleušom i Jelenom Milić".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dveri i Udruženje sindikata penzionera protiv prodaje banja Srbije

Izvor: Beta, 17.Jan.2017

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas u Beogradu da se taj pokret i Udruženje sindikata penzionera Srbije protive prodaji banja i da traže vraćanje odredbe zakona koje predvidjaju da se penzije moraju uskladjivati sa visinom troškova života i inflacijom.On je rekao da Sindikat...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.