Čović optimista u vezi sa FKCZ

Izvor: B92, 25.Nov.2012, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović optimista u vezi sa FKCZ

Član Radne grupe FK Crvena zvezda zadužen za finansije Nebojša Čović optimista je kada je u pitanju oporavak trofejnog kluba.

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Diva je istakao i da će biti jako teško da se fudbal "uvede u zelenu granu".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Prvi korak koji mora da se uradi je da se uvede red, jer bilo je dosta rasipništva. Potrebno je vreme, nema čarobnog štapića i optimista sam ako se dobro zasuku rukavi i uvedu pravila igre", rekao je Čović.

On je dodao da bez obzira na stanje u klubu, Zvezda uvek mora da ide na prvo mesto.

"Ne može tim da igra dobro, a da ima organizacione i finansijske probleme. Zvezda, ipak, nema pravo da traži neku drugu ambiciju sem da bude prva bilo koji sport da je u pitanju", poručio je Čović.

Crvena zvezda je poražena tri puta u poslednja četiri meča, a u nedelju od 13:00 gostuje Slobodi u Užicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović: Zvezdina ambicija je da uvek bude prva

Izvor: Press, 25.Nov.2012

Član Radne grupe Crvene zvezde zadužen za finansije Nebojša Čović rekao je danas da da je optimista kada je u pitanju oporavak trofejnog srpskog kluba, ali i da će biti jako teško da se fudbal "uvede u zelenu granu"...- Prvi korak koji mora da se uradi je da se uvede red, jer bilo je dosta rasipništva....

Nastavak na Press...

Čović: Zvezda je simbol srpstva, nije imala u upravi Tuđmana kao neki drugi

Izvor: Blic, 26.Nov.2012, 10:39

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Diva i član radne grupe „za spas“ fudbalske sekcije, Nebojša Čović, u gostovanju na TV Prva istakao je da je "Zvezda simbol srpstva"...On je, podsetivši između ostalog kako je klub osnovan, naglasio da "crveno-beli nikada u upravi kluba nisu imali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.