Severina ulazi u šou Veliki brat?

Izvor: Story, 31.Okt.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina ulazi u šou Veliki brat?

Produkcijska kuća Emotion pregovara sa pevačicom da provede najmanje 48 sati pred njihovim kamerama i to za pozamašnu sumu....

Severina, foto: story press

Kako prenosi Informer, Severina Vučković će biti velika zvezda nove sezone Veliki brat koji će se emitovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << na proleće.

Produkcijska kuća Emotion, koja stoji iza tog projekta, pregovara sa hrvatskom pevačicom o učešću u novom serijalu VIP verzije tog rijalitija. Severina bi trebalo da uđe u kuću na 48 sata i za to da dobije 20 000 evra.

- Emotion planira da na proleće krene nova šesta sezona VIP Velikog brata, u kojoj bi učestvovale poznate ličnosti iz celog regiona. Prošlo je više od godinu dana od poslednje prikazivanja tog rijalitija, pa smatraju da je pravi trenutak da počnu prirpeme za novi ciklus.

Trenutno nema takvog formata na televiziji, a Severina će im biti odličan mamac za publiku - priča dobro obavešteni izvor.

Sa pevačicom trenutno pregovara prvi čovek Emotion-a, Goran Stamenkovič.

- Severina i Goša su u odličnim odnosima. Ona je u finalu četvrte sezone Velikog brata premijerno izvela pesmu Bred Pit. Takođe je Stamenković svojevremenom planirao da osnuje izdavačku kuću, a Seve je trebalo da bude ekskluzivac. Dogovaraju se da ona uđe makar na 48 sati, kako bi zaintrigirala publiku, sa otvorenom mogućnošću da ostane i duže. Njen zadatak je da obezbedi gledanost i visok rejstin, a zauzvrat će dobro biti plaćena - priča naš sagovornik.

Izvor: Informer

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Severina ulazi u šou Veliki brat za honorar od 20 000 evra?

Izvor: Press, 31.Okt.2014

Produkcijska kuća Emotion pregovara sa pevačicom da provede najmanje 48 sati pred njihovim kamerama i to za pozamašnu sumu.. . Kako prenosi Informer, Severina Vučković će biti velika zvezda nove sezone Veliki brat koji...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.