Severina u VIP Velikom Bratu?

Izvor: Mondo, 31.Okt.2014, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina u VIP Velikom Bratu?

Popularna hrvatska pevačica gostovaće u VIP izdanju rijalitija koje počinje sledećeg proleća.

Foto: YouTube

Severina Vučković biće jedna od glavnih zvezda VIP Velikog Brata, koji bi od proleća 2015. trebalo da bude emitovan na Prvoj, saznaje "Informer".

Sa Severinom pregovara prvi čovek produkcije "Emotion" Goran >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Stamenković, a ideja je da ona uđe na 48 sati kao što je to svojevremeno uradila Jelena Karleuša.

Seve će, ako pristane, navodno dobiti 20.000 evra, piše taj list.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Severina učestvuje u Velikom bratu?

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2014

Hrvatska pevačica Severina gostovaće u VIP izdanju rijalitija "Veliki Brat", koji bi trebalo da bude emitovan od proleća 2015...U toku su pregovori sa Severinom oko učeća u popularnom rijaliti šou programu.. .. ..Ideja prvog čoveka produkcije Emotion" Gorana Stamenkovića je da Seve uđe u kuću...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.