Obožava Italijane: Severina kao kaubojka!

Izvor: Scandal.rs, 18.Sep.2014, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obožava Italijane: Severina kao kaubojka!

Severina Vučković važi za jednu od najlepših žena na Balkanu i to je dokazala nekoliko puta. Ona kaže da su za njenu lepotu zaslužni geni, ali i dobra ishrana i redovono vežbanje. Ali osim toga, ona ima i sjajan stil oblačenja.

Lični afiniteti ove estradne zvezde ovoga puta su nam pripremili nešto potpuno drugačije. Naime, Severina je podelila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sa fanovima na društvenoj mreži Fejsbuk svoj novi outfit koji uključuje crno beli džemper sa krznenim okovratnikom najnovije kolekcije ove modne kuće i kaubojskim čizmama sa potpisom ispod fotografije: “Kaubojka na asfaltu”.

Inače, u poslednje vreme, modna kuća Emilio Pući, čiji je džemper na fotografiji, se veoma često nalazi na top listi izbora ove atraktivne pevačice. Ona je na crvenom tepihu nedavno održanog festivala Sarajevo Film, takođe ponela jednu od kreacija ove italijanske modne kuće.

Izvor: Story

Foto: Facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.