Aca Lukas i Dragan Stojković Piksi  na svadbi Severine i Igora Kojića: Ovako se vesele okoreli zvezdaši (FOTO)

Izvor: Story, 23.Nov.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas i Dragan Stojković Piksi na svadbi Severine i Igora Kojića: Ovako se vesele okoreli zvezdaši (FOTO)

Na svadbi decenije atmosfera je bila izuzetno vesela, a najveseliji među zvanicama svakako su bilo Aca Lukas i fudbalska legenda Dragan Stojković Piksi...

Aca Lukas i Dragan Stojković Piksi, Foto: Stroy arhiva

Na venčanju Severine i Igora Kojića, među 600 zvanica našli su se i pevač Aca Lukas sa porodicom, kao i legenda fudbala Dragan Stojković Piksi.

Nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je Aca Lukas zapevao jednu od svojih najlepših balada Upali svetlo, uz koju su mladenci zaplesali, usledio je potpuni haos kada su se mikrofona latili Džej i Dragan Kojić Keba, a po raspoloženju se isticali Aca i Piksi koje vezuje neizmerna ljubav prema klubu Crvena zvezda.

Meraklija: Džeja kitili evrima na Severininoj i Igorovoj svadbi (FOTO)

Pevač i fudbaler našli su vremena da se slikaju pa je tako nastala ova divna fotografijama na kojima su zablistale njihove lepše polovine Sonja i Snežana!

Mladin neodoljivi ples: Severina se veselila uz Kebine hitove! (VIDEO)

Tako to rade okoreli zvezdaši!

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ovako se vesele okorijeli zvjezdaši na Severininoj svadbi (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2015, 00:52

Na vjenčanju Severine i Igora Kojića, među 600 zvanica našli su se i pevač Aca Lukas sa porodicom, kao i legenda fudbala Dragan Stojković Piksi...Nakon što je Aca Lukas zapjevao jednu od svojih najljepših balada "Upali svjetlo", uz koju su mladenci zaplesali, uslijedio je potpuni haos kada su...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.