Novi Star otkriva! Veljko ucenio Seku zbog uloge u filmu: “Ako se poljubiš sa Sergejem – gotovo je!”

Izvor: Svet, 21.Dec.2014, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Star otkriva! Veljko ucenio Seku zbog uloge u filmu: “Ako se poljubiš sa Sergejem – gotovo je!”

Seku Aleksić ponovo ćemo gledati na velikom platnu. Posle Smokvice, koju je glumila u “Mi nismo anđeli 3″, pevačica je dobila glavnu rolu u filmu Bože Nikolića, koji uskoro počinje da se snima.
Međutim, Seka je zbog toga imala veliki problem sa suprugom Veljkom, koji je rezultirao žestokom svađom. Kako Star saznaje, Piljikić je pobesneo kada je saznao da će njen glavni partner biti Sergej Trifunović. A još kad je čuo da postoji mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da se Seka u filmu ljubi sa njim – nastao je haos!
“Rekao joj je da je sa njima gotovo ako se poljubi sa Sergejem i da neće dozvoliti da ljudi gledaju njegovu ženu s drugim muškarcem. On smatra da nije oženio glumicu, već pevačicu i zato ne pristaje na kompromis”, otkriva naš izvor blizak pevačici.
A KAKO JE SEKA REAGOVALA NA OVO MOŽETE PROČITATI SAMO U ŠTAMPANOM IZDANJU MAGAZINA STAR KOJI JE VEĆ U PRODAJI.
Izvor i foto: Life Content
 
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić,   Sergej Trifunović

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.