Dobar početak galaksija S6

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2015, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobar početak "galaksija S6"

Prodaja novog favorizovanog kombinovanog telefona firme Samsung elektroniks, "galaksi S6", dostigla je krajem aprila, za manje od mesec dana nakon lansiranja, šest miliona komada, objavio je danas istraživački kabinet Kaunterpoint.

Kaunterpoint predviđa da će prodaja modela S6 dostići ove godine 50 miliona komada, čime bi bio premašen rekod od 45 miliona aparata modela "galaksi S4" u godini kada je lansiran. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Podaci Kaunterpointa, koji se odnose na smartfone koji se direktno prodaju u maloprodaji a ne na kombinovane telefone isporučene distributerima, ukazuju da bi telefoni "galaksi S6" mogli da omoguće južnokorejskom elektronskom gigantu poboljšanje poslovnih rezultata.

U izveštaju je navedeno i da je prodaja modela telefona S6 i S6 edž, u periodu od 10. aprila do kraja istog meseca ove godine, premašila prodaju telefona "galaksi S5" u istom periodu prošle godine, preneo je Rojters.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.