U četvrtak sajam zapošljavanja u Boru

Izvor: Bor030.net, 13.Maj.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četvrtak sajam zapošljavanja u Boru

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Bor organizuje Sajam zapošljavanja u Boru u četvrtak 14.maja 2015. godine u donjoj galeriji JU Sportski centar, ul. Zeleni bulevar bb, od 11 do 13 časova.

Učešće na sajmu najavilo je trideset poslodavca koji će zaposliti više od 150 radnika.

Traže se radnici različitih profila i stručnosti, a najveći broj ponuđenih radnih mesta je iz oblasti: trgovine, ugostiteljstva, građevine i administracije.

Šansu da dođu do posla na sajmu imaće i 30 nezaposlenih osoba sa invaliditetom različitih struka.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U petak sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2015, 09:30

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Subotica, Ispostava Bačka Topol, u petak 15. maja, od 10 do 14 časova, organizuje Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli. Sajam će se održati u izložbenoj sali Doma kulture, Glavna 12...Na sajmu će učestvovati 20 poslodavaca, koji će ponuditi preko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.