Fanovi je kritikuju zbog viška kilograma

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Jan.2015, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi je kritikuju zbog viška kilograma

Iako joj fanovi zamjeraju da se ugojila, pjevačica Lejdi Gaga vežba jogu vrlo oskudno odjevena. Bez obzira na to gde se nalazi, Gagu ne preskače čas joge pa i kada je u posjeti svom dečku u Čikagu. Pjevačica je u crnom sportskom topu i gaćicama ponovo podstakla fanove na kritiku o kologramima. Obožavaoci izgleda ne smatraju da će pjevačica jogom dotjerati svoju liniju, koju vježba čak dva puta dnevno. Ona se užurbano priprema za nastup na dodjeli Gremi nagrada, a da li će uspjeti da oslabi do tada ostaje da vidimo. (Super žena)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

(FOTO) VREDNO VEŽBA: Pevačica u top formi!

Izvor: Press, 31.Jan.2015

Iako joj fanovi zameraju da se ugojila, pevačica Lejdi Gaga vežba jogu vrlo oskudno odevena. . Bez obzira na to gde se nalazi, Gagu ne preskače čas joge pa i kada je u poseti svom dečku u Čikagu. . Pevačica je u crnom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.