Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Dec.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manjine imaju prava iznad međunarodnih standarda

U Prištini je u organizaciji Projekta za međuetničke odnose iz SAD i uz pomoć USAID-a održan okrugli sto na temu međuetničkog dijaloga i pomirenja na Kosovu. Predsednik Kosova Fatmir Sejdiu je izjavio da je Kosovo obezbedilo garancije iznad međunarodnih standarda za pripadnike manjinskih zajednica, posebno za Srbe.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sejdiju: Srbi imaju sva prava, Beograd smeta!

Izvor: Mondo, 10.Dec.2008

Predsednik Kosova Fatmir Sejdiju izjavio je da je Kosovo obezbedilo garancije za pripadnike manjinskih zajednica, koje su iznad međunarodnih standarda. Sa druge strane, srpski ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović ocenio je da je kršenje ljudskih prava u Evropi danas najizraženije na Kosovu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.