Top 5 najboljih odevnih kombinacija Dejvid Bekama (FOTO)

Izvor: Story, 02.Sep.2015, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 5 najboljih odevnih kombinacija Dejvid Bekama (FOTO)

Ko još kaže da muškarci ne mogu da budu stilizovani?

Jedan od najpoznatijih zvezda fudbala na svetu, Dejvid Bekam već godinama nosi titulu najpoželjnijeg muškarca iako više nije u jeku svoje slave. 

Ovaj fudbaler je poznat po svojim šutevima i bogatoj karijeri, savršenom braku sa Viktorijom Bekam, tetovažama, ali i po nepogrešivom stilu.

Dok mnogi raspredaju priče da je Dejvid postao stilizovan zahvaljujući svojoj lepšoj polovini, ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << fudbaler se ne obazire na tračeve već verno ostaje dosledan svojoj sportskoj eleganciji.

Čovek koji po mnogo čemu može da bude uzor muškom delu populacije izjavio je da pravi muškarac uvek mora da se ponaša kao džentlmen, ali i da tako izgleda.

Pogledajte njegovih top 5 najboljih izdanja:

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.