Slađana Delibašić: Posle venčanja želim još jedno dete

Izvor: Story, 20.Sep.2014, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađana Delibašić: Posle venčanja želim još jedno dete

Pevačica Slađana Delibašić otkriva sve detalj svadbene ceremonije na kojoj se udala za petnaest godina mlađeg Milana Pejovića s kojim se verila pre mesec dana

Milan Pejović i Slađana Delibašić, foto: Sava Polić

U četvrtak, 28. avgusta, pevačica Slađana Slađa Delibašić (46) u crkvi Ružici na Kalemegdanu zaklela se na večnu ljubav svom deceniju i po mlađem izabraniku Milanu Pejoviću, pripadniku Žandarmerije Srbije. Mladenci su posle dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << meseca veze odlučili da svoju ljubav krunišu brakom, a pošto im je romantika bila na prvom mestu, odlučili su da crkveno venčanje upriliče na čuvenim zidinama koje se uzdižu iznad ušća Save u Dunav.

U prisustvu samo najbližih članova porodice i prijatelja, nakon što su se pred Bogom jedno drugom obećali na večnu ljubav, srećni par uputio se u Opštinu Voždovac gde su obavili i građanski čin venčanja. Svadbeno veselje organizovano je u restoranu Vatrenka u Zemunu, a kako bi svojim gostima parirala u plesu i igri, zgodna mlada je raskošnu belu venčanicu zamenila elegantnom haljinom u istoj nijansi. Slađa se zajedno sa svojim novim suprugom veselila do ranih jutarnjih časova. Iako je prvobitno bilo planirano da goste zabavlja Amadeus bend, oni nisu bili u prilici da to učine zbog unapred zakazanih obaveza, ali su zato momci iz Sexy benda Bobana Radosavljevića oduševili prisutne.

- Naše venčanje proteklo je u najboljem mogućem redu i baš onako kako smo to zamišljali i planirali. Ispunila mi se davnašnja želja da se venčam u crkvi i na jednom mestu okupim sve svoje drage ljude. Nismo dugo organizovali svadbenu proslavu jer su prošle svega dve nedelje od trenutka kada smo odlučili da postanemo supružnici. Najviše obaveza na svojim plećima iznela je moja kuma koja se pozabavila organizacijom i učinila da čitavo slavlje protekne na najvišem mogućem nivou. Naravno, ja sam najviše uživala dok sam u salonu Pepeljuga birala venčanice koje ću poneti tog dana i odlučila sam se za modele italijanskih i londonskih modnih kuća – govori nasmejana pevačica koja je za svoje kume izabrala svoje drugarice Bojanu i Marinu, dok je njen suprug kumovske dužnosti poverio prijateljima Violeti i Nebojši.

- Pošto smo se zakleli na večnu ljubav u crkvi i kod matičara, mogli smo da imamo duple kumove, što smo i učinili kako ne bi razdvajali naše dugogodišnje prijatelje. U trenutku kada sam morala da se izjasnim koje ću prezime u budućnosti nositi, nije bilo dileme: zadržala sam svoje i dodala Pejović. Vi dobro znate koliko mi je vremena bilo potrebno da napravim određenu distancu od prezimena Đogani koje sam uzela kada sam se udala za Đoleta i izgradim svoje ime.

Zato sam samo zbog posla i karijere odlučila da ostanem i Delibašić. Moram da pohvalim sve goste koji su bili izuzetno veseli, kao što su moj tata, Milanova mama i moja drugarica Andrea koja ni u jednom trenutku nije stala da se odmori. Naravno, tu je bilo i mojih kolega sa estrade, ali ne u velikom broju jer sam pozvala samo one s kojima se i privatno družim, kao što su Ivan Gavrilović, Dajana Tripunović, Natalija i Sani iz grupe Trik FX –
otkriva lepa mlada koja ne može da sakrije zadovoljstvo zbog toga što je posle dva meseca veze odlučila da svom vereniku izgovori sudbonosno da.

- Od trenutka kada smo se upoznali, Milan je u svemu pravio prvi korak. Kada me je zaprosio, odmah sam mu dala potvrdan odgovor.  Dopada mi se način na koji se sve odigralo jer sam do sada bila u dugim vezama i na samo korak do oltara. Iako sam uvek svojim izabranicima davala i drugu šansu, taj vid ulaganja nije mi se isplatio. Desilo mi se da sam, uprkos razlici u godinama, upoznala čoveka koji je mnogo zreliji od mene, ostvaren i s kojim delim ista interesovanja.

Volimo zdrav život, treninge i zaljubljenici smo u adrenalinske sportove. Ne verujem u to da se suprotnosti privlače, samo morate da pronađete idealnu osobu koja vam odgovara. On je moja druga polovinu i radujem se danima, mesecima i godinama koji su pred nama kada ćemo se istinski upoznati –
iskrena je Slađa, koja je prezadovoljna kako su Milana prihvatile njene ćerke Marinela i Silvija, ali i unuka Tija.

- Ja sam i dalje ona ista Slađa kakva sam bila i pre dve i po decenije, jedino što se promenilo jeste broj godina i to što su moje ćerke odrasle pa sada imaju svoje porodice. Njima je najbitnije da sam srećna, tako da su lepo prihvatile i mog novog supruga. Bilo mi je zabavno kada smo počeli da se zabavljamo, a Milanovi prijatelji s posla šalili su se s njim kako je sada postao deda s obzirom na to da ja imam unuku.

Iskreno, da se on pitao, već bih bila u drugom stanju, ali ja to nisam želela jer sam htela da se prvo venčamo. Ranije nisam razmišljala o tome da se ponovo ostvarim u ulozi majke jer sam bila upućena na svoj posao, karijeru i porodicu. Mada trenutno želim da se posvetim radu u fitnes centru, ali i novoj pesmu, više ne isključujem mogućnost da postanem majka –
govori pevačica koja je sa svojim partnerom već bila na prvom zajedničkom putovanju.

- Nekoliko nedelja pre venčanja, vratili smo se sa odmora u Egiptu, na koji smo otputovali zahvaljujući našem prijatelju Ivanu koji nas je poslao na letovanje kako bismo se bolje upoznali. Zaista smo uživali u vremenu koje smo zajedno provodili. Kada se ljudi istinski vole, nema mesta za mnogo priče, tada su reči suvišne – zaključuje gospođa Delibašić - Pejović.

Piše: Danilo Mašojević

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.