Pevačice se mire pred kamerama! (FOTO)

Izvor: S media, 11.Nov.2011, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačice se mire pred kamerama! (FOTO)

U nedelju 13.novembra u okviru emisije "Ja to tako", Ivana Baltić će pomiriti Anabelu Bukvu i Slađu Delibašić. Pored njih dve gošća emisije će biti i voditeljka Rada Radenović.

Anabela Bukva i Slađa Delibašič, zakopaće "ratne sekire" u emisiji "Ja to tako", kod Ivane Baltić.

Porodično nasilje na estradi: Realnost ili marketing? (FOTO)

Anabela: Ostala sam bez duše!

Gagi moli Anabelu da mu se vrati

Bivše jetrve koje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su se posvađale na "krv i nož" će otkriti i detalje iz njihovog ljubavnog života i konačno ispraviti navodni nesporazum zbog kojeg su i došle u situaciju da se ružne reči koje su jedna drugoj uputile razvlače po medijima.

Da podsetimo, Slađa je, u ono vreme kada se Anabela zabavljala s Mladenom Radulovićem, prokomentarisala kako joj nije normalno da žena bude u vezi sa deset godina mlađim muškarcem.

Neke pikanterije iz ljubavnog života će pored njih dve otkriti i intrigantna voditeljka Rada Radenović.

OVDE pogledajte zašto se Rada naljutila na Ognjena Amidžića.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pomirile se Slađa i Anabela

Izvor: Press, 11.Nov.2011

Bivše jetrve Slađa Delibašić i Anabela Bukva nakon pola godine pomirile su se na snimanju emisije „Ja to tako", koja će na Pinku biti emitovana u nedelju.

Nastavak na Press...

Anabela Đogani i Slađa Delibašić: Pomirenje u emisiji Ja to tako

Izvor: Story, 12.Nov.2011, 17:06

U nedelju 13. novembra u 15 časova na TV Pink, gledaoci emisije Ja to tako imaće priliku da vide javno pomirenje pevačica Anabele Bukve i

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.