Ove holivudske zvezde upisale su se na listu kleptomana

Izvor: Story, 29.Jul.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove holivudske zvezde upisale su se na listu kleptomana

Brojne zvezde nedostatak uzbuđenja traže u krađi sitnica s polica raznih prodavnica ili noćnih klubova. Psiholozi govore da su strah, moć, zavisnost od adrenalina i seksualne frustracije osećaji koji preplavljuju bogate kradljivce.

Megan Foks, foto: Profimedia

Evo koje su se slavne ličnosti upisale na listu kleptomana...

Dastin Hofman (77) priznao je da su njegov fetiš suveniri, koje redovno krade po hotelima u kojima odseda.

Vinona >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Rajder (43) jedna je od najpoznatijih kleptomanki na svetu, a nakon krađe u kojoj je uhvaćena njena karijera potpuno je ugašena. U robnoj kući Saks na Beverli Hilsu 2001. godine probala je da ukrade artikle vredne 5.650 dolara. Iz prodavnice je pokušala da izjuri s Gučijevim haljinama i torbicama marke Mark Džejkobs, ali su je kamere, a zatim i policija, uhvatili. Osuđena je na 480 sati društvenokorisnog rada i tri godine uslovne kazne.

Nakon poseta Paris Hilton (34) noćnim klubovima redovno su nestajali nakit, jakne i torbice, a jednom je čak zamolila telohranitelja da uzme cipele koje su joj se svidele, da ih stavi pod jaknu i išeta iz kluba.

Megan Foks (28) zbog sjaja za usne od sedam dolara dobila je doživotnu zabranu ulaska u bilo koju prodavnicu Volmart na svetu.

Lindzi Lohan (28) voli da krade skupoceni nakit, krzno, naočare za sunce i satove roleks. Bila je osuđena na 480 sati društvenokorisnog rada i 120 dana zatvora kada je ukrala ogrlicu u vrednosti od dve hiljade dolara. Optužena je i da je 2008. ukrala krznenu jaknu od 11.000 dolara, roleks od 35.000, a 2012. ukrala je satove i naočare u vrednosti od 100.000 dolara.

Britni Spirs (33) poznata je po tome što u prodavnicama obožava da obuče neki komad garderobe i da ga ne plati. Tako je iz jednog butika išetala u majici od 200 dolara, na benzinskoj pumpi je ukrala upaljač, a u seks-šopu periku.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.