OPREZ Ovo je novi virus koji hara Fejsbukom!

Izvor: 24sata, 22.Dec.2014, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPREZ Ovo je novi virus koji hara Fejsbukom!

Na ovoj se društvenoj mreži opet pojavio virus koji trenutno predstavlja pretnju jer bi svima mogao ugroziti profile.

Najpre dobijete notifikaciju da vas je neko od vaših prijatelja, sa još nekolicinom drugih prijatelja, označio na određenom linku koji se aktivira čim kliknete na njega.

Ovaj je virus trenutno vrlo aktuelan, a na Facebooku broj "zaraženih" profila raste iz minuta u minutu pa budite na oprezu.

Ako vam stigne nešto ovog tipa, nikako nemojte >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << kliknuti link na kom ste označeni jer je u pitanju tzv. "porno virus".

Budite jako oprezni jer ovaj virus ne možete skloniti sa vašeg kompjutera pošto se infekcija na nalazi unutera njega. Najbolje je da ga u potpunosti izbegnete.

Ukoliko kliknete na link, vaš nalog automatski postaje zaražen algoritmom koji dalje širi video ka vašim prijateljima sa istim linkom.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.