Nema spavanja u kraljevskoj porodici: Princeza preuzela glavnu reč!

Izvor: Story, 21.Maj.2015, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema spavanja u kraljevskoj porodici: Princeza preuzela glavnu reč!

Princ Vilijam otkrio je kako uživa u očinstvu, te kako se on i Kejt snalaze sa dvoje male dece

Kejt Midlton, princ Vilijam, foto: Profimedia

Članice engleske ženske fudbalske reprezentacije juče su dobile pravu kraljevsku ekskluzivu! Prilikom druženja sa princom Vilijamom u Nacionalnom fudbalnskom centru, saznale su kako se princ i njegova supruga, Kejt Midlton, snalaze u prvim danima rodisteljstva sa dvoje dece.

- Sve devojke ispitivale >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << su ga kako su princeza Šarlot i princ Džordž i drže li njega i Kejt budnim noću - rekla je kapiten ekipe Stef za magazin people.

- Rekao nam je kako veoma uživa u očinstvu i otkrio kako ih princeza Šarlot zaista drži budnima noću - dodala je.

Kako bi malena Šarlot trebalo da izgleda sa 18 godina, pogledajte OVDE.

Vilijam je devojkama otkrio i kako je princ Džordž vrlo živahan dečak i kako nikada ne staje.

Čini se kako Kejt i Vilijam, daleko od očiju javnosti i podalje od kraljevskih dužnosti, žive pravim porodičnim životom, punim nesanih noći uz dvoje male dece.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je situacija u kraljevskoj porodici posle rođenja princeze Šarlot

Izvor: B92, 21.Maj.2015

Princ Vilijam je otkrio da je malena princeza Šarlot preuzela dom...Vilijam je bio u poseti ženskoj fudbalskoj reprezentaciji u Nacionalnom centru. Devojke su ispitivale princa kako je sada kod njih u domu. On im je rekao da su mu noći bez sna...“Rekao nam je kako mnogo uživa u očinstvu i otkrio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.