Mila u uskim farmerkama pokazala telo nakon porođaja

Izvor: Story, 28.Okt.2014, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mila u uskim farmerkama pokazala telo nakon porođaja

Nije prošlo ni mesec dana od kada je rodila svoju prvu ćerku Vajat, a Mila već izgleda odlično

Mila Kunis, foto: Profimedia

Mila Kunis za vikend je sa verenikom Eštonom Kučerom i ćerkicom Vajat Izabel otišla na večeru u Los Anđelesu. Glumica je u uskim farmerkama pokazala vikte noge i zavidnu liniju i to samo mesec dana nakon porođaja.

Da su Mila i Ešton zaljubljeni i dalje kao tinejdžeri dokazuju OVE fotografije.

Kunis je umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << torbice za izlazak nosila veliku torbu za bebine stvari, a brižni tata Ešton je sve vreme pažljivo držao nosiljku sa malenom Vajat. Glumačkom paru na večeri su se pridružili i prijatelji.

Prvu fotografiju ćerkice Vajat, pogledajte OVDE.

Mlada majka od porođaja nije previše izlazila u javnost, već se potpuno posvetila svojoj novoj ulozi, ali ipak je našla vremena da na poseban način obeleži rođenje ćerkice. Mila je za humanitarne svrhe dizjanirala svoj prsten majčinstva od 18-karatnog zlata sa smaragdom. U tome joj je pomogla dizajnerka nakita Marina B. Sav novac od prodaje prstenja biće potrošen za izgradnju porodilišta u Zambiji.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.