Lotar Mateus krstio sina u pravoslavnoj crkvi!

Izvor: Story, 19.Nov.2014, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lotar Mateus krstio sina u pravoslavnoj crkvi!

Bivši nemački reprezentativac prošlog vikenda oženio se po peti put svojoj izabranicom Anastasijom Klimko i krstio je svog sina Milana u pravoslavnoj crkvi

Lotar Mateus i Anastasija Klimko, foto: Profimedia

Naime, Lotar i Anastasija napravili su slavlje koje je trajalo nekoliko dana.

- Slavlje je trajalo tri dana, od petka do nedelje. Mateus je za tu svrhu zakupio zamak u mađarskom baroknom kompleksu u Slovačkoj. U sklopu zamka nalazi se pravoslavna >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << crkva, u kojoj su fudbaler i njegova izabranica u subotu krstili sina Milana. Kum na obe ceremoniji bio je Marko Vjetrović - rekao je dobro obavešteni izvor i dodao da se par sklopio samo građanski brak.

Zašto je Lotar optužio Marijanu Mateus za najveću grešku u životu pogledajte OVDE.

Marko Vjetrović nije krio oduševljenje.

- Izuzetna mi je čast što me je Lotar Mateus pozvao da mu budem kum na venčanju, ali pre svega na krštenju sina. To je velika odgovornost prema Milanu, ali iprivilegija. Krštenje je proteklo prema pravoslavnim običajima, a mali Milan nije zaplakao ni u jednom trenutku. Sve vreme je bio veseo i nasmejan - rekao je Vjetrović.

Podsetimo, Lotaru Mateusu ovo je peti brak po redu. Između ostalog, bio je oženjen srpskom modnom dizajnerkom Marijanom Mateus.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.