Goca Božinovska: Mislila sam da će mi majka umreti

Izvor: Story, 30.Sep.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Božinovska: Mislila sam da će mi majka umreti

Goca Božinovska, foto: Kurir

Goca Božinovska nakon povratka sa letvovanja doživela je šok. Naime, nakon dvonedeljnog odmora po povratku kući zatekla je svoju majku Radmilu prikovanu za krevet.

U tom trenutku oko nje su bila Gocina deca Jelena, Zorana i Mirko, koji su prećutali da se pevačica ne bi uzrujavala i kolima jurcala nazad iz Crne Gore.

- Ni Radmila nije želela da joj deca prenose koliko se loše oseća, jer je u to vreme trebalo da Goca dođe iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Crne Gore. Njena majka godinama ima probleme sa pritiskom i srcem, ali sad joj se stanje drastično pogoršalo. Goca ju je zatekla kada više nije mogla ni da ustane iz kreveta! Bila je van sebe! Odmah je strpala u auto i zajedno sa sinom Mirkom odvezla u Urgentni centar - priča izvor

- Mnogo sam se uplašila kad sam je videla, mislila sam da je gotova. Vratili su je u život te noći - komentarisala je Goca drhtavim glasom.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.