Bivši suprug Goce Tržan: Svako svojim postupcima pokazuje svoje slabosti!

Izvor: Story, 10.Dec.2014, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši suprug Goce Tržan: Svako svojim postupcima pokazuje svoje slabosti!

Na prozivku koju mu je u medijima uputila bivša žena, Goca Tržan, Ivan Marinković je odlučio da se oglasi na svom Fejsbuk profilu.

Ivan Marinković, foto: Vladimir Šporčić

Pop pevačica Goca Tržan nedavno je izjavila kako njen biši suprug Ivan Marinković čak godinu i dva meseca nije platio alimentaciju za njihovu sedmogodišnju ćerku Lenu.

Deo intervjua >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << u kome je Goca Tržan govorila i o svom odnosu sa bivšim suprugom pročitajte OVDE.

Bivši Farmer, Ivan Marinković, doneo je odluku da se povodom ove njene izjave oglasi na svom Fejsbuk profilu.

Marinkovićevo dirljivo obraćanje javnosti pročitajte ovde!

- Imam o čemu da vas obavestim... Ali, hm... Bolje ćutati, i ostati mudar, a svako svojim postupcima pokazuje svoje slabosti. Ćutim i nosim psa sa sobom... - napisao je Marinković.

Izvor: Opera17
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ivan Marinković odgovorio na Gocine prozivke

Izvor: Svet, 10.Dec.2014

Ivan Marinković, bivši muž Goce Tržan, oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk, nakon što ga je Goca isprozivala da čak godinu i dva meseca nije platio alimentaciju za njihovu ćerku Lenu.. Ivan je, povodom ove izjave na svom Fejsbuk profilu, napisao sledeće:. “Imam o čemu da vas obavestim…ali,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.