Ovo je projekat dijagnostičkog centra za koji će kamen temeljac položiti Vučić i Ljajić u ...

Izvor: YU-Build.rs, 18.Apr.2015, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je projekat dijagnostičkog centra za koji će kamen temeljac položiti Vučić i Ljajić u ...

Novi Pazar – Dijagnostički centar, čija će izgradnja kako je najavio potpredsednik Vlade Republike Srbije Rasim Ljajić početi u ponedeljak, od velikog je značaja za sve koji se leče u novopazarskim institucijama.



Ova vest obradovala je sve građane Novog Pazara, jer kako kažu neće više morati da idu u veće medicinske centre radi dijagnostikovanja raznih bolesti. Predstavnici gradske vlasti danas su obišli teren, kako bi sve bilo spremno za Dan >> Pročitaj celu vest na sajtu YU-Build.rs << grada, kada će kamen temeljac za izgradnju tog kapitalnog object, biti postavljen.

Magnetna rezonanca, multi slajs skener, color dopler dijagnostika, digitalni rendgen, digitalna mamografija i savremena biohemijska laboratorija će nakon izgradnje dijagnostičkog centra biti dostupnije građanima. Radilozi će ići na usavršavanje, kako bi zdravstveni centar imao adekvatne kadrove za rad na najsavremenijim medicinskim aparatima najnovije generacije. Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić govorio je za Regionalnu televiziju o značaju izgradnje ovog objekta.

Predstavnici novopazarske vlasti danas su obišli teren, gde će biti izgrađen ovaj kapitalni objekat. Glavni urbanista Elvir Hamidović, koji je za Regionalnu televiziju objasnio kako će ovaj objekat izgledati, pozvao je sve građane da dođu na ovaj događaj, koji će se održati u ponedeljak 20.aprila sa početkom u 12h u krugu bolnice, tačnije prekoputa dečijeg odeljenja.

Vest o izgradnji dijagnostičkog centra obradovala je građane Novog Pazara.

Osim dijagnostičkog centra, potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić najavio je i izgradnju škole, obdaništa i fabrike za preradu drveta.

Izvor: Haber Vesti 1

Nastavak na YU-Build.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.