Vozač automobila nastradao kod Prokuplja

Izvor: JužneVesti.com, 29.Avg.2016, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač automobila nastradao kod Prokuplja

Četrdesetogodišnji muškarac nastradao je na putu Prokuplje - Niš kod sela Jugbogdanovac nakon što je, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, sleteo autom sa puta.

Kako nezvanično saznajemo, nezgoda se dogodila na oštroj i nepreglednoj krivini, a lekari Hitne pomoći, i pored više pokušaja reanimacije, nisu uspeli da pomognu vozaču koji je bio sam u automobilu.

Inače, ovaj deo puta i krivina na kojoj je mladić sleteo je mesto gde se često dešavaju udesi, najčešće upravo sletanje sa puta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA KOD PROKUPLJA Automobil sleteo sa puta, vozač poginuo

Izvor: Blic, 29.Avg.2016

Vozač automobila Saša L. (40) nastradao je na putu Prokuplje–Niš, kod sela Jugbogdanovac...Pretpostavlja se da je zbog neprilagođene brzine sleteo sa puta. Kako nezvanično saznajemo, nesreća se dogodila na na oštroj i nepreglednoj krivini, iz pravca Prokuplja ka Nišu...Očevidci kažu da je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.