Prokuplje: Pritvor za učesnike u pucnjavi i tuči ispred kafića Kastelo

Izvor: Blic, 17.Apr.2014, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: Pritvor za učesnike u pucnjavi i tuči ispred kafića "Kastelo"

Zbog sumnje da su učestvovali u masovnoj tuči I pucnjavi koja se pre tri dana dogodila ispred kafića “Kastelo” u Prokuplju gde je ispaljeno I nekoliko hitaca iz pištolja I pri tome povređen Riki Ugrenović (42) iz Prokuplja, pripadnici policije uhapsili su jedanaest osoba iz Prokuplja i oni su uz odgovarajuće krivične prijave sprovedeni Osnovnom javnom tužiocu u Prokuplju koji im je odredio pritvor do 30 dana.

Uhapšeni su V.I. (45) i N.S. (28) zbog postojanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osnova sumnje da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje, neovlašćeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti, kao i M. R. (28), M. S.(24), G. I. (43), M. Z. (36), R. U. (42), M. U. (21), M. S. (36), P. K. (41), M. C. (27) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Sumnja se da su osumnjičeni 15. aprila oko 1, 30 časova učestvovali u masovnoj tuči gde je ispaljeno nekoliko hitaca iz za sada nepoznatog oružja. Hicem iz pištolja povređen je Riki Ugrenović (42) iz Prokuplja, bivši bokser BK Topličanina i reprezentativac Srbije. On je sa prostrelnom ranom desne butine primljen na Odeljenje urgentne medicine, a zatim i zadržan na Odeljenje hirurgije.

Sukobu je predhodila kratka svađa i verbalni a zatim i fizički obračun Ugrenovića i Vase I., vlasnika kafića „Kastelo“. U masnovoj tuči, osim pomenutih učestvovali su još trojica mladića koji su bili u društvu sa Ugrenovićem, kao i sedmorica u grupi sa Ivanovićem, inače članovi obezbeđenja „Kastelo“.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PK: 11 uhapšenih zbog masovne tuče

Izvor: OkRadio.rs, 17.Apr.2014

Zbog sumnje da su učestvovali u masovnoj tuči i pucnjavi koja se pre tri dana dogodila ispred jednog kafića u Prokuplju uhapšeno je 11 osoba. Protiv njih su podnete krivične prijave i određen im je pritvor od 30 dana. U pucnjavi je povređen i bivši bokserski reprezentativac Riki Ugrenović...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.