“ISPROZIVAO” POLICIJU, A ONI MU POKUCALI NA VRATA: Sam im pomogao da otkriju ono za čime su danima tragali

Izvor: Telegraf.rs, 21.Okt.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“ISPROZIVAO” POLICIJU, A ONI MU POKUCALI NA VRATA: Sam im pomogao da otkriju ono za čime su danima tragali

Niška policija uhapsila je M. M. (33) iz Niša i A. M. (33) iz Prokuplja zbog trgovine narkoticima.

Kako je saopštila Policijska uprava u ovom gradu, na tavanu kuće osumnjičenog M. M. pronađena su četiri paketa marihuane ukupne težine 47 grama i vagica za precizno merenje. On se sumnjiči da je zajedno sa A. M. narkotik prodavao uživaocima na području Niša.

M. M. je od ranije poznat policiji po brojnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << krivičnim delima zbog čega je osuđivan na zatvorske kazne. Poslednji incident izazvao je 2. oktobra kada je zbog sumnje da je izvršio krađu za njim bila organizovana neviđena policijska potera kojoj je uspeo da umakne.

Svojim "podvigom", on se pohvalio i na svom Fejsbuk profilu gde je uz fotografiju vozila koje je koristio prilikom bekstva napisao: "Ovo je kombi koji je zadao domaći zadatak kako se vozi i beži od policije, kakav ševrolet, pežo i ostala civilna vozila koja su učestvovala u poteri? Kombi je zadao zadatak i objasnio u subotu preko noći kako se vozi u Nišu tako da sva 23 vozila koja su jurila neka se pokriju ušima i više nikoga ne zaustavljaju jer su se obrukali i dobili poniženje, kombi je pokazao znanje kao i sam vozač..."

Printskrin: Google Street View

Međutim, njegovo likovanje je bilo kratkog daha, jer je uskoro ponovo uhapšen. On je priveden na saslušanje Višem javnom tužilaštvu zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

(D. R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.