"ISPROZIVAO" POLICIJU, A ONI MU POKUCALI NA VRATA: Sam im pomogao da otkriju ono za čime su danima tragali

Niška policija uhapsila je M. M. (33) i A. M. iz Prokuplja, zbog trgovine narkoticima, a M. M. se prethodno hvalisao kako je umakao policijskoj poteri

  • 8

Niška policija uhapsila je M. M. (33) iz Niša i A. M. (33) iz Prokuplja zbog trgovine narkoticima.

ULICE NOVOG SADA PREPUNE KOKAINA I SPIDA: Dileri zbog zarade napuštaju dilovanje marihuane!

Kako je saopštila Policijska uprava u ovom gradu, na tavanu kuće osumnjičenog M. M. pronađena su četiri paketa marihuane ukupne težine 47 grama i vagica za precizno merenje. On se sumnjiči da je zajedno sa A. M. narkotik prodavao uživaocima na području Niša.

M. M. je od ranije poznat policiji po brojnim krivičnim delima zbog čega je osuđivan na zatvorske kazne. Poslednji incident izazvao je 2. oktobra kada je zbog sumnje da je izvršio krađu za njim bila organizovana neviđena policijska potera kojoj je uspeo da umakne.

Svojim "podvigom", on se pohvalio i na svom Fejsbuk profilu gde je uz fotografiju vozila koje je koristio prilikom bekstva napisao: "Ovo je kombi koji je zadao domaći zadatak kako se vozi i beži od policije, kakav ševrolet, pežo i ostala civilna vozila koja su učestvovala u poteri? Kombi je zadao zadatak i objasnio u subotu preko noći kako se vozi u Nišu tako da sva 23 vozila koja su jurila neka se pokriju ušima i više nikoga ne zaustavljaju jer su se obrukali i dobili poniženje, kombi je pokazao znanje kao i sam vozač..."

Printskrin: Google Street View Printskrin: Google Street View

Međutim, njegovo likovanje je bilo kratkog daha, jer je uskoro ponovo uhapšen. On je priveden na saslušanje Višem javnom tužilaštvu zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    21. oktobar 2016 | 18:34

    Jednom govedo zauvek govedo

  • Sad se ti

    21. oktobar 2016 | 18:41

    Pokri ušima jer si ispao glup u društvu,pohvalio se na fejsu,eeejjj?!!!

  • žurka

    21. oktobar 2016 | 18:26

    haahahhahaha kakav idiot pa samo zbog toga je zaslužio da ga mlate po bubrezima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA