Ako ste penzioner i ispunjavate OVE uslove, možete besplatno u banju!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Apr.2017, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ste penzioner i ispunjavate OVE uslove, možete besplatno u banju!

Sa teritorije Prokuplja 80 penzionera čija primanja ne premašuju 23.799 dinara ove godine besplatno će boraviti u banjama širom Srbije, saopštili su iz lokalnog Udruženja penzionera.

Od 480 zahteva penzionera iz opštine Prokuplje Republički fond za zdravstveno osiguranje (FZO) odobrio je 80, za 10 odsto više u odnosu na prethodnu godinu.

Najviše zahteva podneto je za boravak u Niškoj Banji i Vrnjačkoj Banji, kao i u okolnim Lukovskoj i Prolom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Banji.

Pravo na besplatan boravak u rehabilitacionim centrima dobili su penzioneri sa nižim penzijama i oni koji to pravo nisu koristili u poslednjih pet godina.

- Pored ovoga svi naši članovi čije penzije ne prelaze 15.000 dinara imaju pravo na besplatne pakete sa hranom i sredstvima za higijenu - kazali su u prokupačkom udruženju penzionera.

(Telegraf.rs/Beta)


Pogledaj vesti o: Prokuplje,   Vrnjačka Banja

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobre vesti za penzionere: Od sad besplatno u banje ako ispunjavate jedan uslov!

Izvor: BKTV News, 24.Apr.2017

Jedini uslov za besplatan boravak u banjama jeste da penzioni ček ne premašuje 23.799 dinara, saopštili su iz lokalnog Udruženja penzionera...Od 480 zahteva penzionera iz opštine Prokuplje Republički fond za zdravstveno osiguranje (FZO) odobrio je 80, za deset odsto više u odnosu na prethodnu...

Nastavak na BKTV News...

DOBRA VEST! Ako ste penzioner i ispunjavate OVE uslove, možete besplatno u banju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2017

Najviše zahteva podneto je za boravak u Niškoj Banji i Vrnjačkoj Banji..Sa teritorije Prokuplja 80 penzionera čija primanja ne premašuju 23.799 dinara ove godine besplatno će boraviti u banjama širom Srbije, saopštili su iz lokalnog Udruženja penzionera...SPREMITE SE ZA VEST GODINE! Ako ste...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.