Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2016, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli za Maksimovića nudi 27 miliona evra

Italijanski Napoli poslao je posljednju ponudu Torinu za srpskog fudbalera Nikolu Maksimovića u iznosu od 27 miliona evra.

Kako prenosi list Il Martino, inače veoma upućen u dešavanja u klubu podno Vezuva, predsjednik Aurelio De Laurentis ubjeđen je da će završiti posao do kraja prelaznog roka, ali ne želi da ide više od pomenute cifre.

Sa druge strane, njegov kolega Urbano Kairo čeka da Čelsi i Mančester Siti konkretizuju interesovanje za Maksimovića jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mu je prioritet da ga pošalje u inostranstvo.

Maksimović već dvije nedelje ne trenira sa "bikovima", upravo iz revolta nakon što je klub odbio ponudu Napolija od 25 miliona evra.

Kairo je popustio poslije zahtjeva igrača i najavio da će otići u ovom prelaznom roku.
Pogledaj vesti o: Posao u inostranstvu

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Odjavili" Balotelija, razmišljaju jedino o Srbinu!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016

Propala zamisao Mina Rajole, jug čeka Srbina...Napoli neće Marija Balotelija, ponovo im je Mino Rajola besplatno nudio napadača, ali klub ne želi bivšeg italijanskog reprezentativca. Oni su odbili i ponudu Evertona za Gabijadinija i čini se da smatraju da su Milik i Gabijadini sasvim dovoljni....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.