Zukorlić i Fehratović prijavili imovinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlić i Fehratović prijavili imovinu

Poslanici Skupštine Srbije iz redova Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka (BDZS) Muamer Zukorlić i Jahja Fehratović prijavili su Agenciji za borbu protiv korupcije izveštaje o imovini i oni su objavljeni na njenom sajtu.Zukorlić, koji je i predsednik skupštinskog Odbora za obrazovanje, naveo je u imovinskoj karti da mu je poslanička plata 101.965 dinara, a da kao odbornik lokalnog parlamenta Novog Pazara mesečno zarađuje 18.000 dinara.

Bivši sandžački muftija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je vlasnik trosobnog stana od 79 kvadrata u Novom Pazaru a Agenciji je prijavio i da ne poseduje automobil, kao i da nema ušteđevinu.

Mesečna primanja njegovog partijskog kolege i lidera BDZS-a Jahje Fehratovića, kao člana republičkog parlamenta, su 95.613 dinara, a kao odbornika Skupštine Novog Pazara 22.000 dinara.

Fehratović nema nikakve nepokretnosti u svom vlasništvu, niti ušteđevinu.

Zukorlić i Fehratović, zajedno sa još tri člana Skupštine Srbije, nisu u zakonskom roku, koji je istekao 12. jula, prijavili imovinu, već su to uradili sa zakašnjenjem od desetak dana.

Posle pisanja medija da je prekršio Zakon, Zukorlić je odgovorio da "mu niko nije rekao da treba da prijavi imovinu, da je imao preča posla i da nije imao zadnje namere".

U Agenciji za borbu protiv korupcije je tada radiju Sto plus rečeno da će protiv Fehratovića i Zukorlića biti pokrenuti postupci kako bi se utvrdilo da li su prekršili Zakon o Agenciji za borbu protiv korupcije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zukorlić prijavio samo stan, nema ni kola ni ušteđevinu

Izvor: N1 televizija, 27.Jul.2016

Poslanici Skupštine Srbije iz redova Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka (BDZS) Muamer Zukorlić i Jahja Fehratović sa zakašnjenjem su Agenciji za borbu protiv korupcije prijavili izveštaje o imovini, koji su i objavljeni na sajtu Agencije...Zukorlić, koji je i predsednik skupštinskog Odbora...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.