Zorić: SNS policiji ne da na uvid glasačke listiće

Izvor: S media, 11.Maj.2012, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorić: SNS policiji ne da na uvid glasačke listiće

Portparol republickog tužilastva Tomo Zorić izjavio je da predstavnici Srpske napredne stranke (SNS) danas nisu omogućili policiji da po nalogu tužilaštva proveri navode o poreklu i autentičnosti glasačkih listića.

Zorić je televiziji B92 rekao da SNS nije htela da dostavi na uvid tražene listiće i izborni materijal i da je "namerno prolongirala" njihovo pokazivanje.

"Tužilaštvo zahteva da se državnim organima omogući da rade svoj posao", >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << naveo je Zorić.

Demoliran štand DS-a u Knez Mihailovoj ulici

Predsednik RIK: Nemamo podatke o nedostajućim listićima

Vučić:Tadić, Dačić i Arkanov potrčko su povratak u devedesete

Republičko tužilaštvo zatražilo je ranije danas od policije da proveri navode u vezi sa poreklom i autentičnošću glasačkih listića koje je SNS pokazao javnosti tvrdeći da je reč o izbornoj kradji.

"Tužilaštvo je zahtevalo od policije proveru svih navoda u vezi s poreklom i autentičnošću listića koji su juče javno prezentovani od strane predstavnika SNS, kao i da li je to uticalo na regularnost izbornog procesa", rekao je Zorić ranije danas agenciji Beta.

SNS je optužio Demokratsku stranku za "brutalnu izbornu kradju".

Kampanja pred drugi krug predsedničkih izbora postaje sve oštrija. O sukobu povodom navodne izborne krađe opširnije se infomišite OVDE.

(Beta, Foto: Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.