Zatražena zabrana još jednog spota LSV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2012, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatražena zabrana još jednog spota LSV

BEOGRAD -

Zamenik predsednika Saveta Republičke radiodifuzne agencije (RRA) Goran Karadžić najavio je danas da će to telo u sredu razmatrati predlog da bude zabranjen novi predizborni spot Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV).

Karadžić je za agenciju Beta rekao da je kao i na prethodna dva spota LSV i na ovaj stigao prigovor.

Precizirao je da je jedan građanin iz Novog Sada uputio predstavku pošto smatra da spot u kom lider LSV Nenad Čanak na tamburici svira >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pesmu iz Drugog svetskog rata "Mlada Vojvođanka" predstavlja poziv na terorizam i na rat.

RRA je ranije zabranio emitovanje prvog spota LSV, kojom ta stranka skreće pažnju na, kako se navodi, prodaju Naftne industrije Srbije u bescenje i zahteva obeštećenje građana Vojvodine.

Karadžić je rekao da je i drugi spot LSV, u kojem se Čanak pojavljuje sa sinom, bio povod da Savet RRA preventivno upozori učesnike kampanje da ne zloupotrebljavaju decu u predizborne svrhe.

Dodao je da se ne seća da su bilo kada ranije svi predizborni spotovi neke političke stranke ili koalicije bili predmet spora, kao što je sada slučaj sa LSV.

Karadžić je još rekao da je između dve sednice Saveta RRA stigla ukupno 41 predstavka koje će to telo razmatrati na narednoj sednici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RRA zabranjuje spot sa tamburicom?

Izvor: Mondo, 24.Apr.2012

Zamenik predsednika Saveta Republičke radiodifuzne agencije Goran Karadžić najavio je danas da će to telo u sredu razmatrati predlog da bude zabranjen novi predizborni spot Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Nastavak na Mondo...

Čanak u spotu s tamburicom poziva na rat?

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2012

Zamenik predsednika Saveta Republičke radiodifuzne agencije (RRA) Goran Karadžić najavio je da će to telo u sredu razmatrati predlog da bude zabranjen novi predizborni spot Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV)...Karadžić je za agenciju Beta rekao da je kao i na prethodna dva spota LSV i na ovaj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Čanak: Pitanje Vojvodine uvek pod cenzurom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2012

NOVI SAD/BEOGRAD -..Ako RRA prihvati predlog da bude zabranjen i treći predizborni spot Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) to će značiti obesmišljavanje javnog nastupa i slobode javne reči, izjavio je lider Lige socijaldemokarata Vojvodine i nosilac liste ove stranke na pokrajinskim izborima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nenad Čanak u spotu s tamburicom poziva na rat? VIDEO

Izvor: BKTV News, 24.Apr.2012

Zamenik predsednika Saveta Republičke radiodifuzne agencije (RRA) Goran Karadžić najavio je da će to telo u sredu razmatrati predlog da bude zabranjen novi predizborni spot Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV).. Karadžić je za agenciju Beta rekao da je kao i na prethodna dva spota LSV i na ovaj...

Nastavak na BKTV News...

Čanak: LSV najveća stranka na ovim prostorima

Izvor: Beta OMS, 25.Apr.2012, 13:21

BAČKA TOPOLA – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je na sinoćnoj konvenciji u Bačkoj Topoli da je LSV najveća stranka na ovim prostorima zbog ideja slobode i razumevanja koje 22 godine neprestano zastupa.

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.