Vučić na samitu OEBS: Prošlost iza nas, ispred budućnost

Izvor: Blic, 03.Dec.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić na samitu OEBS: Prošlost iza nas, ispred budućnost

Prošlost ostavljamo gde joj je mesto i gledamo u budućnost, rekao je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju na Ministarskom sastanku OEBS koji se održava u Beogradu.

- Nadam se da ovaj sastanak predstavlja priznanje Srbiji za dobro predsedavanje OEBS-om - rekao je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju na Ministarskom sastanku OEBS, koji se danas i sutra održava u Beogradu, podsećajući da se ovaj ministarski sastanak održava u vremenu terorizma >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i izbegličke krize.

Mi prošlost ostavljamo gde joj je mesto, a gledamo u budućnost - poručio je Vučić u obraćanju na Ministarstvoj konferenciji OEBS.

- Imamo istoriju koja nas je više učila ratu, nego miru i više ubijanju, nego življenju. Dosta nam je toga. Srbija uči da živi - poručio je Vučić.

Vučić je istakao i da nema boljeg mesta za razgovor o saradnji i bezbednosti nego u Beogradu, oko kojeg je, kako je podsetio, vođeno stotinak ratova i koji je vise puta bio rušen i ponovo građen.

Kako je rekao, svet je pun malenih grudvi, za koje ne znam u šta će se pretvoriti.

On je apelovao na učesnike da donesu zaključke i preporuke o izbegličkoj krizi.

- Evropu smo pitali šta je to što Srbija treba da uradi. Nikada nismo dobili konkretan odgvor - rekao je Vučić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić na samitu OEBS: Poršlost ostavljamo gde joj je mesto i gledamo u budućnost

Izvor: Blic, 03.Dec.2015

- rekao je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju na Ministarskom sastanku OEBS koji se održava u Beogradu...- Nadam se da ovaj sastanak predstavlja priznanje Srbiji za dobro predsedavanje OEBS-om - rekao je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju na Ministarskom sastanku...

Nastavak na Blic...

Neophodan jedinstven odgovor na sve probleme

Izvor: Beta, 03.Dec.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, otvarajući ministarski savet OEBS-a u Beogradu, da je potreban jedinstven i univerzalan odgovor medjunarodne zajednice u borbi protiv terorizma, izbegličke krize i svih drugih problema sa kojima se svet danas suočava.Vučić je rekao da je Srbija...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.