Vučić na ručku sa deset  Fejsbuk simpatizera

Izvor: Blic, 17.Apr.2012, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić na ručku sa deset Fejsbuk simpatizera

Beograd - Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić ugostio je danas na ručku 10 svojih pristalica koji su bili medju 20.000 onih koji su "lajkovali" njegovu stranicu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Vučić je sa gostima ručao u beogradskom restoranu "Kalemegdanska terasa", a tom prilikom je rekao da su oni slučajno izabrani od 20.000 ljudi, koji su označili da im se svidja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njegova Fejsbuk stranica.

Vučić, koji je zamenik predsednika SNS, rekao je da internet za naprednjake nije samo sredstvo informisanja već i način komunikacije sa građanima i mogućnost da čuju za njihove probleme.

On je dodao i da kampanju SNS na internetu prati više od 3,5 miliona gradjana, da je u svakom trenutku 100.000 ljudi na Fejsbuk stranicama SNS, da ih je više od 100.000 u protekle dve nedelje potražilo na Guglu, a da je 200.000 videlo video materijale te stranke na Jutjubu.

- Imamo najaktivniju 'Fejsbuk' stranicu među svim političkim strankama. Brojevi sa društvenih mreža govore da je pobeda SNS na izborima sigurna - rekao je Vučić.

Vučić je, kako piše u saopštenju SNS, naveo da će kao gradonačelnik Beograda posebnu pažnju posvetiti strateškim partnerstvima koja mogu ubrzati da Srbije bude regionalni lider u novim, digitalnim komunikacijama, a posebno sa "Majkrosoftom" i "Guglom".

Vučićevi gosti su se interesovali za projekte koje naprednjaci planiraju da realizuju, a jedan od njih Predrag Ciganović iz Zemuna rekao je da podržava politiku SNS, da veruje da će ta stranka realizovati obećanja za razliku od drugih, kao i da očekuje ubedljivu pobedu stranke Tomislava Nikolića na predstojećim izborima.

Povezane vesti: Vučić: Srbiji potreban ujediinitelj Vučić: Tadić je podneo ostavku, nije skratio mandat Banke ne daju Nikoliću kredit za kampanju

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić ručao sa svojim pristalicama

Izvor: B92, 17.Apr.2012

Beograd -- Kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić ugostio je na ručku 10 svojih pristalica koji su "lajkovali" njegovu stranicu na Fejsbuku...Vučić je sa gostima ručao u beogradskom restoranu "Kalemegdanska terasa", a tom prilikom je rekao da su oni slučajno izabrani od 20.000...

Nastavak na B92...

Vučić na ručku sa "Fejsbuk" fanovima (VIDEO)

Izvor: S media, 17.Apr.2012

Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić ugostio je danas na ručku 10 svojih pristalica koji su bili među 20.000 onih koji su "lajkovali" njegovu stranicu na društvenoj mreži Fejsbuk...Dačić: Ja sam kandidat naroda! (VIDEO)..Ilić: Sramota je da Tadić dobije...

Nastavak na S media...

Vučić na ručku sa 10 Fejsbuk simpatizera

Izvor: Studio B, 17.Apr.2012

Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić ugostio je na ručku 10 svojih pristalica koji su "lajkovali" njegovu stranicu na društvenoj mreži Fejsbuk. ..Vučić je sa gostima ručao u beogradskom restoranu "Kalemegdanska terasa", a tom prilikom je rekao da su oni...

Nastavak na Studio B...

Đilas: Privilegija voditi Beograd

Izvor: B92, 18.Apr.2012, 11:30

Beograd -- Gradonačelnik Beograda i zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio je da političarima treba da bude čast i privilegija da budu na vlasti...On je u emisiji B92 "Hoću da znam" dodao da postoji mnogo onih koji smatraju da građani "treba da budu srećni" ako su oni na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.