Vučić: Srbija sporazumom obezbedila budućnost

Izvor: Politika, 20.Apr.2013, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija sporazumom obezbedila budućnost

KRUŠEVAC –Potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kruševcu da je Srbija sporazumom u Briselu obezbedila bolju budućnost i dobila šansu da nastavi reforme i da obezbedi više posla za svoje građane.

„Sačuvali smo budućnost za našu decu i ne samo evropsku već svaku vrstu budućnost. Sačuvali smo šansu za modernu Srbiju, za Srbiju koja će biti normalna zemlja priznata u svetu i u kojoj će >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << biti više posla nego danas”, rekao je Vučić u Kruševcu, gde je prisustvovao obeležavanju Dana Vojske.

Vučić je ponovio da nisu tačne tvrdnje pojedinih predstavnika opozicije da je sporazumom iz Brisela Srbija priznala nezavisnost Kosova.

„Lažu oni koji govore da je Kosovu priznata nezavisnost. Oni vode istu politiku laži, kao i Hašim Tači i ni u čemu se od njega ne razlikuju”, rekao je Vučić, koji je i predsednik SNS, najače vladajuće stranke.

Beta

objavljeno: 20.04.2013

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Glavni odbor SNS-a

Izvor: RTS, 21.Apr.2013, 08:24

U toku sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke na kojoj se raspravlja o predloženom tekstu koji je srpska delegacija parafirala u Briselu...10.10 - Počela sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, javlja reporter RTS-a...Srpska napredna stranka će se, o predloženom tekstu koji je srpska...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.