Vučić: Sledeće nedelje počinjemo razgovore sa svima koji žele bolju budućnost Srbije

Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Sledeće nedelje počinjemo razgovore sa svima koji žele bolju budućnost Srbije

Mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić rekao je danas da će od sledeće nedelje uputiti pozive "svima koji žele da razgovaraju o tome šta je to što zajednički može da se uradi za Srbiju" i dodao da to ne znači i da će sve te stranke biti u koaliciji.

- Naš je cilj da ujednimo Srbiju i da bez obzira na političku orjentaciju Vladu Srbije svi doživljavaju kao svoju - rekao je Vučić i dodao da će razgovarati sa svima koji to žele.

On je najavo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će od sledeće nedelje zvanično i uputiti pozive za razgovore o tome šta je to što "zajednički možemo da uradimo za našu zemlju".

"Blic" otkriva program nove Vlade Srbije: Ovo je Vučićevih 10 TAČAKA

On je precizirao i da ti razgovori ne znači da će svi oni koje će zvati biti u kaoaliciji.

- Ja sam danas najponosniji čovek na svetu jer po drugi put dobijam mandat za formiranje Vlade, rekao je mandatar za Vučić na današnjoj konferenciju za novinare u Vladi Srbije.

On se zahvalio građanima koji su glasali na izborima, kao i presedniku Srbije Tomislavu Nikoliću na tome što mu je ponudio mandat za sastav nove vlade.

Sastavljanje tima

Kako je rekao, počeo je rad na sastavu tima koji u potpunosti može da se posveti Srbiji i rešavanju problema, a ne partijom i interesima.

Vučić je rekao da će biti i velikih promena u radu vlade, tako što će redovno primati građani, a i svake nedelje sednica će biti održana u nekom drugom gradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Razgovaraću sa svima, Vladi potrebni borci

Izvor: Mondo, 24.Maj.2016

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će početkom sledeće nedelje uputiti pozive za razgovore o sastavu buduće Vlade. Vučić odbio da navede da li će sklopiti koaliciju sa SPS-om Ivice Dačića...Foto: Tanjug, Dragan Kujundžić.."Imena ministara ne znam, nema odlluke da li će...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.