Vučić: Ni dinar od tajkuna mi ne treba, SNS ima novac za kampanju

Izvor: Blic, 01.Mar.2017, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ni dinar od tajkuna mi ne treba, SNS ima novac za kampanju

Premijer Aleksandar Vučić negirao je danas da je bugarski biznismen Vasil Cvetanov finansirao njegovu kampanju na prethodnim parlamentarnim izborima, navodeći da njegova stranka ne uzima ni dinar od tajkuna.

- Ne znam ni ko je Vasil Cvetanov - rekao je Vučić novinarima upitan da komentariše navode predsednika Nove stranke da Cvetanov finansira SNS.

Vučić je rekao da kampanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << SNS ne finansira nijedan tajkun, te da njegova stranka ne uzima novac od tajkuna, za razliku od opozicije, već da dobijaju novac u skladu sa brojem poslanika.

- Mi jošš nemamo ni predizborne skupove, sve dok se izbori ne raspišu. Mi imamo novac, ne trošimo, štedimo - rekao je Vučić.

Vučić je, komentarišući ovo pitanje novinara, uz obrazloženje da to tvrdi opozicija, primetio da će se tek u kampanji naslušati izmišljotina i neistina, jer će to nekima biti poslednja prilika da dođu na vlast.
Pogledaj vesti o: Dinar,   Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zoran Živković: Vučić se prema institucijama odnosi kao da je to njegova privatna prćija ...

Izvor: Beta, 01.Mar.2017

Poslanik Nove stranke (NS) Zoran Živković izjavio je danas da je prekidanje sednice Skupštine degradacija institucija.On je novinarima u parlamentu rekao da to možda nije najgori primer degradiranja institucija, ali da je najsvežiji."Aleksandar Vučić se prema institucijama odnosi kao da je to...

Nastavak na Beta...

VUČIĆ: Ni dinar od tajkuna mi ne treba, SNS ima novac za kampanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2017

Vučić je rekao da kampanje SNS ne finansira nijedan tajkun..Premijer Aleksandar Vučić negirao je danas da je bugarski biznismen Vasil Cvetanov finansirao njegovu kampanju na prethodnim parlamentarnim izborima, navodeći da njegova stranka ne uzima ni dinar od tajkuna...- Ne znam ni ko je Vasil Cvetanov...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučić: Ni dinar od tajkuna mi ne treba

Izvor: Večernje novosti, 01.Mar.2017

Premijer Aleksandar Vučić negirao je da je bugarski biznismen Vasil Cvetanov finansirao njegovu kampanju na prethodnim parlamentarnim izborima, navodeći da njegova stranka ne uzima ni dinar od tajkuna BARIČ - Premijer Aleksandar Vučić negirao je danas da je bugarski biznismen...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.