Vučić:Baviću se preporukom Agencije

Izvor: B92, 21.Okt.2014, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić:Baviću se preporukom Agencije

Premijer Vučić izjavio je da će razmotriti preporuku Agencije za borbu protiv korupcije da ministar pravde Nikola Selaković bude razrešen zbog sukoba interesa.

"Naravno da ću se baviti time, kao što se sasvim sigurno neću baviti da li su ukrali zgradu, opljačkali pare. Time će se baviti nadležni organi", rekao je Vučić u Vladi Srbije na pitanje novinara da li je razgovarao sa Selakovićom o zahtevu Agencije i šta će učiniti.

Agencija je krajem prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sedmice preporučila smenu ministra pravde, jer je bio u sukobu interesa kada je 2013. kao član Državnog veća tužilaca učestvovao u izboru njegovog savetnika (sada državnog sekretara) Radomira Ilića za zamenika tužioca, a kao član Visokog saveta sudstva u izboru njegove savetnice (sada pomoćnice ministra) Mirjane Mihajlović za sudiju Prekršajnog suda u Beogradu.

"Prepustite sve. Ono što je sasvim sigurno, ja ću svoj posao da uradim i verujem da će i svi ostali", rekao je Vučić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Razmotriću preporuku Agencije o razrešenju Selakovića

Izvor: Blic, 21.Okt.2014

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će razmotriti preporuku Agencije za borbu protiv korupcije da ministar pravde Nikola Selaković bude razrešen zbog sukoba interesa...- Naravno da ću se baviti time, kao što se sasvim sigrno neću baviti da li su ukrali zgradu, opljačkali pare....

Nastavak na Blic...

Vučić: Razmotriću preporuku Agencije

Izvor: Beta Video, 21.Okt.2014

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će razmotriti preporuku Agencije za borbu protiv korupcije da ministar pravde Nikola Selaković bude razrešen zbog sukoba interesa. ``Naravno da ću se baviti time, kao što se sasvim sigrno neću baviti da li su ukrali zgradu, opljačkali...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.