Viljareal u polufinalu Kupa kralja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2015, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viljareal u polufinalu Kupa kralja

Fudbaleri Viljareala plasirali su se u polufinale Kupa kralja, pošto su večeras na gostujućem terenu pobedili Hetafe sa 1:0, u revanš utakmici četvrtfinala.

Viljareal se ukupnim rezultatom 2:0 plasirao u polufinale, pošto je u prvom četvrtfinalnom duelu pobedio Hetafe sa 1:0.

Jedini gol na večerašnjoj utakmici postigao je Herard Moreno u 79. minutu.

Viljareal će u polufinalu igrati protiv Barselone, koja je ukupnim rezultatom 4:2 eliminisala aktuelnog šampiona Španije Atletiko Madrid.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Žuta podmornica" uplovila u Barselonu

Izvor: Mondo, 30.Jan.2015

Viljareal eliminisao Hetafe i u polufinalu Kupa kralja igraće protiv Barselone. Drugi par Atletik Bilbao - Espanjol...Foto: AP Photo/Alberto Saiz..Prvi put u istoriji u polufinalu Kupa kralja!..Viljareal je osnovan 1921, a za nepune 94 godine od osnivanja nikada nije uspeo da se plasira među četiri...

Nastavak na Mondo...

Viljareal ide na megdan Barsi u Kupu kralja, Atletik protiv Espanjola u polufinalu

Izvor: Blic, 30.Jan.2015

Fudbaleri Viljareala plasirali su se u polufinale Kupa kralja pošto su i u revanšu slavili protiv Hetafea sa 1:0, dok će se u drugom okršaju za finale boriti Atletik Bilbao i Espanjol...Viljareal nije samo sačuvao 1:0 iz prvog duela sa Hetafeom, već je istim rezultatom slavio i u predgrađu Madrida...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.