Vesna Pusić: Pričam hrvatski da me Dačić razume!

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Pusić: Pričam hrvatski da me Dačić razume!

BEOGRAD - Poznavanje stranih jezika šefa srpske diplomatije Ivice Dačića ponovo je bilo tema međunarodnog skupa. Ovog puta na njegov račun se našalila ministarka spoljnih poslova Hrvatske Vesna Pusić.

- Zbog Ivice Dačića nameravala sam govoriti engleski, da razume, ali budući da kaže da razume i hrvatski, onda ću govoriti hrvatski - rekla je Pusićeva na početku izlaganja u Splitu, na Trećem samitu Evropska unija-Jugoistočna Evropa, koji okuplja šefove diplomatija zemalja regiona.

Njen početak govora izazvao je salvu smeha kod prisutnih, pa i Dačića, koji se u svom izlaganju takođe našalio na račun marljivosti radnika iz Srbije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.