VUČIĆ ZAIGRAO!

Izvor: Kurir, 03.Mar.2012, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ ZAIGRAO!

BEOGRAD - Očarao penzionerke plesom! Zamenik naprednjaka Aleksandar Vučić svojski se opustio u jučerašnjem druženju s penzionerima u restoranu „Velika Skadarlija“.

BEOGRAD - Očarao penzionerke plesom!

Zamenik naprednjaka Aleksandar Vučić svojski se opustio u jučerašnjem druženju s penzionerima u restoranu „Velika Skadarlija“. Posle skoro jednočasovnog razgovora „od stola do stola“ s najstarijim sugrađanima i kratke dobrodošlice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Vučić je i zaplesao uz hit Vesne Zmijanac „Kad zamirišu jorgovani“, koji je otpevala Dragica Radosavljević Cakana.

Ispao je pravi džentlmen, pa je partnerku Radojku Vlajić prvo poljubio u ruku, a zatim su se uputili ka plesnom podijumu.

- Nadam se da niko neće da se smeje. Ne znam da plešem. Ipak, moram da priznam da sam uživao - dobacivao je Vučić.

Ona je bila drugačijeg mišljenja.

- Pleše kao profesionalac. A biće još bolji kad postane gradonačelnik - hvalila je Radojka naprednjaka.

Iako vidno raspoložen, Vučić je penzionerima poručio da nije vreme za slavlje.

- Za slavlje će biti vremena za dva meseca, kada budemo počeli da menjamo stvari u Srbiji - poručio je on i dobio gromoglasan aplauz.

(S. M.)

Toma i Todorović u istom avionu

Lider SNS Tomislav Nikolić izjavio je za jedan moskovski list da se zalaže za ulazak Srbije u EU i saradnju s Rusijom:

- Zalažem se za članstvo Srbije u EU, ali nameravam da učinim sve kako bih razvijao odnose s Rusijom.

Interesantno je da je Nikolić do Moskve doleteo „Jatovim“ avionom u kojem je bio i radikal Dragan Todorović. Nikolić je za Kurir to potvrdio smatrajući da tu nema ništa sporno:

- Pa šta! Bio je i on, i predstavnik DSS, i Broz i mnogi drugi. Mi smo međunarodni posmatrači na ruskim izborima u nedelju. U avionu je bilo mnogo ljudi, a s njim ne komuniciram. Ni u Skupštini, ni u avionu. Nigde.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.