Traži uvid u birački spisak

Izvor: BKTV News, 17.Apr.2012, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traži uvid u birački spisak

Izborni štab predsedničkog kandidata Moamera Zukorlića zatražio je uvid u celokupan birački spisak svih građana republike Srbije jer se, kako se navodi, građani koji su podržali Zukorlića žale da su brisani iz biračkog spiska.
U saopštenju se navodi da Izborni štab, pored uvida u celokupan birački spisak, zahteva i uvid u rešenja o brisanju birača iz biračkog spiska i uvid u rešenja o izmeni, dopuni ili ispravci neke činjenice o biraču.
Iz Zukorlićevog izbornog štaba podsećaju da pravo na uvid u navedene spise od proglašnje izborne liste ima podnosilac izborne liste, odnosno predlagač kandidata.
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.