Tramp: Želim da stvorim bezbednu zonu u Siriji

Izvor: Vostok.rs, 19.Feb.2017, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Želim da stvorim bezbednu zonu u Siriji

SAD planiraju da stvore u Siriji tzv. bezbednu zonu kako bi se prekinuo veliki talas izbeglica koji je zapljusnuo Zapad.

„Ja želim da stvorim tzv. bezbednu zonu u Siriji i drugim mestima kako bi stanovništvo moglo da ostane tamo i živi bezbedno“, rekao je američki predsednik Donald Tramp.

„Mi ćemo stvoriti bezbednu zonu. Uradićemo tako da zemlje Persijskog zaliva plate za tu zonu“, naveo je Tramp.

Prema rečima rukovodioca američke administracije, on to želi da uradi kako ne bi moralo da se prihvata ogroman broj izbeglica.

„Mi ništa ne znamo o tim ljudima“, naglasio je Tramp.

„Mi želimo da dolaze kod nas. Međutim, mi želimo one koji nas vole, koji poštuju našu tradiciju“, rekao je američki predsednik.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BILO JE TO SINOĆ U ŠVEDSKOJ..." Kako je Donald Tramp POBRKAO FILM I STVARNOST

Izvor: Blic, 19.Feb.2017

Američki predsednik Donald Tramp je tokom svog mitinga na Floridi, dok je pričao o povezanosti izbeglica i teorističkih napada širom sveta, naveo nepostojeći incident u Švedskoj, koji se prema njegovim rečima desio veče pre njegovog obraćanja pristalicama u Melburnu na Floridi...Trump, discussing...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.